top of page
Zoeken

Marianne, Peter & Ferre

Enkele jaren geleden mocht ik het huwelijk van Marianne en Peter fotograferen. Toen was ik zelf nog niet zo lang bezig als huwelijksfotograaf. Nu, zoveel jaar later, zijn we allemaal veel gegroeid. Ik als fotograaf, maar ook zij als gezin. Om te beginnen is Ferre, hun zoontje, erbij gekomen! En niet alleen dat, maar Marianne was voor de tweede keer zwanger. Het werd dus een zwangerschapsshoot slash gezinsshoot slash reünie, enzovoort!


Samen trokken we naar het fort van Mortsel, waar ook hun fotoshoot tijdens de trouw plaats had gevonden. We wandelden wat, haalde herinneringen op en zodra het licht goed zat begon ik te fotograferen. Ik hou zelf niet van geforceerde foto's, dus vroeg ik hen om met Ferre te spelen, te lachen en gewoon rond te wandelen. Op deze manier krijg je altijd de leukste foto's, en zo kon ik hen vastleggen zoals ze echt zijn.bottom of page