top of page
Sigrid Meulemans.jpg
Hallo! Mijn naam is Sigrid.

Ik woon in Antwerpen waar ik mijn appartementje deel met mijn vriend Paul, onze vogel Pino en duizend-en-één plantjes. 

Ik ben een filosofische koffietjesdrinker met een klein hartje dat zich overigens wel op juiste plaats bevindt. Soms wat te eerlijk en iets te perfectionistisch, maar altijd vastberaden om er iets moois van te maken. 

Ik ben in de eerste plaats voornamelijk fotograaf. Toch heb ik ook een grote passie voor interieur en decoratie. Samen met mijn vriend startte ik daarom 5 jaar geleden een bedrijfje op in antieke en vintage meubels genaamd 'Propeller'. 

‘’Beeld is mijn taal. Verhalen zijn mijn passie.’’

Waarom ik doe wat ik doe.

Al van kinds af aan heb ik een grote passie voor ‘verhalen’. Ik las èn schreef graag boeken. Ik tekende stripverhalen. Ik monteerde filmpjes tot nieuwe vertellingen, enzovoort.

Ik ben ook een zeer visueel persoon. Ik heb het altijd gemakkelijker gevonden om mij uit te drukken in beelden dan met woorden. Ik zie alles eerst visueel voor me en vervolgens moet ik het vertalen naar woorden. Je zou kunnen zeggen dat ‘beeld’ mijn eerste taal is. 

 

Heel mijn leven lang zocht ik steeds naar nieuwe manieren om mijn passie voor verhaal te combineren met mijn meest natuurlijke ‘’taal’’. Toen ik fotografie ging studeren, viel alles op zijn plaats. 

Sigrid-Meulemans.jpg

Sigrid is vrolijk, chill en gaat gewoon keihard mee in wat je zelf wil als koppel. Zeker als je houdt van symmetrie, zachte kleuren, een beetje cool, en veel lachen -> who you gonna call: Sigrid!

Super kwaliteit, snelle levering, en gewoon heel fijn om mee samen te werken. 

- Suzanne en Lucas

bottom of page