top of page

ALBUMS

'Als kind bladerde ik door de fotoalbums van mijn oma en opa. Ik zag hen als jonge mensen, zittend op het strand, al lachend met elkaar. Het voelde alsof ik in een tijdscapsule was gestapt en plots ook deel kon uitmaken van deze momenten.' 

Waarom kiezen voor een fotoalbum? 

  • Mooi, verzorgd en professioneel ontwerp

Als huwelijksfotograaf beschik ik uiteraard over veel ervaring en alle nodige software om van je album een echt kunstwerkje te maken. Ik ontwerp met alle zorg een persoonlijke lay-out voor jullie. Zo krijgt jullie album een professioneel uiterlijk. 

  • Kwaliteit 

Mijn albums worden geprint bij een professionele drukker die zich specialiseert in albums en fotoprints. Ik heb lang gezocht en veel verschillende bedrijven uitgeprobeerd voor ik uiteindelijk koos voor mijn huidige printbedrijf. Tijdens mijn selectieproces lette ik vooral op kwaliteit, de verschillende albumsoorten/ontwerpen, mogelijkheid om op gerecycleerd of ecologisch verantwoord papier te drukken en klantenservice.

De kwaliteit van zo'n album verschilt wel degelijk enorm van een album dat je zelf op het internet kunt samenstellen. Het drukwerk, papier, binding en kaft bij mijn professionele drukker is van zeer hoge kwaliteit en is ontworpen om heel je leven mee te gaan. 

  • Met liefde gemaakt

 

Ik ontwerp zeer, zeer graag albums. Het is voor mij echt de kers op de taart van een fotoreportage. Het tastbare bewijs van jullie mooie herinneringen, en hopelijk één die nog vele generaties zal worden doorgegeven. Het is een boek dat je heel je leven lang zal bewaren, herbekijken en koesteren. En geef toe, het is ook zoveel leuker om je foto's te bekijken in een album dan op de computer of je gsm. 

'Het leven bestaat uit herinneringen, en foto's helpen ons om deze momenten levend te houden.'

Hoe werkt het?

 

Na je fotosessie bieden wij je de mogelijkheid aan om al je herinneringen samen te bundelen in een mooi, gepersonaliseerd fotoalbum. Deze kunnen besteld worden in allerlei verschillende maten en kleuren, met verschillende soorten covers en materialen. Tijdens een aparte afspraak overlopen we alle mogelijkheden en bespreken we jullie voorkeuren. Vervolgens selecteren jullie al je favoriete foto's en ontwerp ik een mooie lay-out voor je boek. Zodra je deze hebt goedgekeurd gaat het boek naar de drukker, en na enkele weken tijd (de exacte levertijd hangt af van de drukte in die periode) ontvangen jullie je fotoalbum. Ook voor de ouders kunnen er eventueel extra 'parent albums' worden bijgemaakt aan een voordelige prijs.

De prijs van een album is afhankelijk van het ontwerp, de kwaliteit, het aantal pagina's, enz. Voor meer info mag je altijd een mailtje sturen naar info@sigridmeulemans.com of een berichtje sturen via het contactformulier

bottom of page