top of page

HUWELIJKSREPORTAGE

Esther&Leander_1005.jpg

‘Wat voor mij het belangrijkste is, is de emotie. Het mogen deel uitmaken van jullie speciale momenten. het mogen ‘voelen’ van jullie blijdschap en ontroering. Het mogen vastleggen van een lach of van een traan. Daar doe ik het voor.’

 

- Sigrid

Dit is jullie dag! Een dag speciaal om jullie liefde te vieren. Om even stil te staan bij alles wat jullie samen hebben meegemaakt, of nog gaan meemaken. Om elkaar te vertellen wat je voelt, of hoe graag je de andere ziet. Deze dag draait om de liefde! En hier staat een fotograaf te popelen om met evenveel liefde voor haar vak jullie dag te mogen vastleggen.

Of jullie nu trouwen in een oude hoeve of een prachtige zaal, samen met al je familie of ergens in een bos of een verlaten schuur, enkel met jullie tweetjes. Het maakt mij helemaal niets uit! Elk koppel is anders en ik vind het keer op keer enorm spannend om jullie unieke stijl en sfeer te mogen vastleggen in een mooie fotoreeks. 

Een huwelijksreportage begint bij 1950€ voor 6 uurInbegrepen in de prijs is telkens:

  • Een kennismakingsgesprek

  • Fotografie op de dag zelf + nabewerking in mijn eigen stijl

  • Je foto's op hoge resolutie

  • Een online fotogalerij waar je je foto's kunt bekijken en delen.

  • Een kwalitatief, mooi huwelijksalbum

  • Een slideshow

  • Printkrediet (hangt af van het pakket dat je kiest)

  • Vervoersonkosten binnen Vlaanderen

  • BTW

 

Je kan me boeken over heel België en Nederland. Voor verplaatsing buiten Vlaanderen wordt er 0,40€ gerekend per gereden kilometer. 

Trouwen in het buitenland? Graag! Contacteer me voor een op maat gemaakte offerte!

Willen jullie weten of we een match zijn of wil je graag nog wat meer info? Jullie zijn altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Geef me een seintje via het contactformulier.

 

Maak van je trouwfoto's een tastbare herinneringen die je hele leven lang mee gaat.

N02_0998.jpg

Herinner je de fotoalbums nog van je oma of opa? Of heb je je eigen kinderfoto's al bekeken in de zelfgekleefde albums van je ouders? Fotoalbums zijn tastbare herinneringen voor jullie en voor alle generaties die daarna nog komen. Het heeft zoveel meer charme dan de foto's op computer of gsm te bekijken. Daarbij vind ik als trouwfotograaf niets zo heerlijk als afgedrukte foto's. Het is de kers op de taart als afwerking van jullie persoonlijke fotoreportage. 

Interesse in een trouwalbum? Neem hier een kijkje voor meer informatie.

bottom of page