top of page
Zoeken

Fotograaf in quarantaine

We zitten nu zo ongeveer 5 weken in de lock-down. Op zich heb ik niet te klagen. Ik wou al langer wat extra tijd om aan mijn website te werken, de plantjes om te potten, grote kuis houden, enzovoort.


Ik heb echter toch veel moeilijke momenten gehad. Al die mondkapjes op straat, de lange rijen aan de winkel en de apotheek... Het voelt allemaal wat bevreemdend aan, al begin ik er nu stilaan wel aan te wennen.

Wat mij persoonlijk vooral veel hartzeer bezorgt is alle telefoontjes die ik krijg van koppels die hun trouw hebben moeten verplaatsen of zelfs afzeggen. De teleurstelling in hun stem raakt me altijd, en ik wou dat iets kon doen voor hen. Helaas voel ik me enorm machteloos, een gevoel waar we allemaal wel mee worstelen op dit moment.


Omdat ik toch een vrolijke draai wou geven aan deze lock-down, heb ik voor mezelf enkele foto projectjes uitgevoerd. Zo heb ik onder andere mijn 'photoshop against Corona' campagne op facebook gehouden (met hilarische resultaten tot gevolg) en ben ik bij mijn onderburin wat speelgoed gaan lenen om mijn eigen, mini koppelshoot te houden. Meet Victor en Eva (genaamd naar hun eigenaars), de quarantaine lock-down modelletjes van deze week!
Comments


bottom of page