top of page
Zoeken

Annelies & Amory

Exact 1 maand geleden trouwden Annelies en Amory op een mooie maar frisse dag in februari. Het was het langste huwelijk waar ik als huwelijksfotograaf al aanwezig op ben geweest (16u fotograferen) maar ik heb van elke minuut genoten.


Annelies en Amory hadden hun dag ontzettend goed ingepland waardoor ze heel de dag super ontspannen waren. Geen greintje stress! En dat maakt dat je als fotograaf natuurlijk ook op een heel ontspannen manier te werk kunt gaan. Toen het wat regenachtig begon te worden net voor de fotoshoot, dan was dat uiteraard ook helemaal geen probleem. We hadden op voorhand al een back-up locatie voorzien en die werkte even goed! Toen het weer opklaarde tijdens de fotoshoot, zijn we ook nog even langs onze oorspronkelijke locatie (het stadje Lillo in Antwerpen) geweest voor de rest van de foto's.


Maar het mooiste moment voor mij? 'S avonds vertelde ik Annelies dat ik haar heel de dag nog nooit zonder glimlach had zien rondlopen waarop ze antwoordde: ''Ik ben ook gewoon echt heel gelukkig!''.Comments


bottom of page