top of page

CADEAUBON GEZINSSHOOT

Iemand ziet jou graag!

 

Hallo daar! Iemand ziet jou duidelijk heel graag, want ze hebben jou dit fantastisch cadeau gegeven! Een mooie fotoshoot om jullie gezinnetje vast te leggen op een natuurlijke, ongeposeerde manier. Want zo ga ik te werk: Eerlijk, ongedwongen en spontaan. Zo zijn we tenslotte het beste wanneer we gewoon lachen, spelen en onszelf zijn. 

En wie ben ik? Wel, mijn naam is Sigrid en ik ben een fotografe met een grote liefde voor verhalen, emotie en natuurlijk licht. Wil je graag meer weten over wie jullie portretten zal maken? Neem dan zeker een kijkje op mijn 'over mij' pagina. 

Hoe boek ik?

Wanneer je klaar bent om je shoot te boeken, stuur mij dan simpelweg een mailtje. Vermeld zeker je naam + dat je een cadeaubon hebt gekregen en graag je shoot wil boeken. Vervolgens gaan we samen opzoek naar een datum en een locatie die past voor iedereen. Let wel op: Mijn schema is vaak maanden op voorhand al volgeboekt. Zeker in de zomermaanden kan ik niet last-minute nog een shoot inplannen, dus wees er op tijd bij wanneer je mij wil boeken op een bepaald moment. 

Je kan mij een mailtje sturen via info@sigridmeulemans.com of een berichtje achterlaten via het contactformulier

Wat kan je verwachten?

Een gezinsshoot neemt meestal plaats op een (eventueel overdekte) buitenlocatie. Met kleinere kinderen kan dit echter ook bij jullie thuis indien jullie dit wensen. Samen gaan we opzoek naar de perfecte locatie voor jullie fotoshoot!

Zodra je je shoot hebt vastgelegd, krijg je een bevestigingsmail. Enkele weken voor de fotoshoot krijg je ook nog een mail met wat pre-fotoshoot details. Hierin vind je voornamelijk tips i.v.m. kleding, uitleg over hoe je shoot verloopt, enzovoort.

Een week voor de shoot stuur ik je ook nog een vragenlijstje door. Dit is voornamelijk zodat ik goed kan inschatten wie jullie zijn, wat jullie verwachtingen zijn van de shoot en hoe ik jullie het beste kan doen lachen en jezelf laten zijn!

Inbegrepen bij je shoot is:

  • 1,5u fotograferen op locatie

  • Een selectie van je beste foto’s bewerkt in mijn eigen stijl

  • +/- 50 foto's op hoge resolutie voor te printen en op lage resolutie (met logo) voor online te delen

  • Een online galerij waar je je foto’s kan bekijken, delen en downloaden. 

Indien de shoot in of rondom Antwerpen plaats vindt, worden er geen vervoersonkosten aangerekend. Indien ik verre afstanden moet afleggen om tot bij jullie te geraken, dan komen er wel vervoersonkosten bij. Ik bereken deze aan 0,35km per gereden kilometer. 

Nog vragen? 

Stuur me gerust een mailtje! Ik beantwoord graag al je vragen of twijfels. Tot snel!

Having somewhere to go is home. Having someone to love is family.

And having both is a blessing. 

- Nancy Parker Brummett

bottom of page