MINI ALBUMS

What I like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce. – Karl Lagerfeld

Voor mij komen foto's pas echt tot hun recht wanneer ze op een mooie en kwalitatieve manier gepresenteerd worden. Een album is de ideale manier om jullie herinneringen te koesteren, te delen en te blijven bekijken (want let's face it, op de computer bekijk je ze na een tijd toch niet meer). Om er zeker van te zijn dat jou foto's stijlvol gepresenteerd worden en voor de komende generaties bewaard kunnen blijven, heb ik zorgvuldig een selectie van 3 mini-albums samengesteld waarbij ik 100% overtuigd ben van de kwaliteit en het vakmanschap. Elk album heeft een formaat van 20x20, bevat 40 pagina's en een naamgravure op de voorkant (indien gewenst). 

Lunak - 265€

Zo zacht als een perzik! De cover van het Lunak fotoalbum is gemaakt van een zachte, fluwelen stof die modern en luxueus aanvoelt. Bovendien krijg je bij dit album een gratis bewaardoos bekleed in dezelfde stof als je album. Jullie foto's worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier van zeer goede kwaliteit. 

Dit album kan volledig gepersonaliseerd worden: Je kan kiezen tussen 11 verschillende kleuren. Ook kunnen jullie ervoor kiezen om jullie namen of initialen op de cover te laten graveren of zelfs te laten laseren in een leuk design!

Formaat: 20 x 20

Aantal pagina's: 40

Materiaal: Fluweel

Cover opties: Naamgravure of lasergravure

Extra's: Bewaardoos

Vintage - 230€

De Vintage collectie is mijn bestseller alsook mijn persoonlijke favoriet! Met zijn strak en clean ontwerp is dit een modern en toch tijdloos album. De cover van dit album is gemaakt van een kwalitatieve, linnen stof beschikbaar in 23 zachte kleuren. 

 

Ook bij dit album kunnen jullie ervoor kiezen om jullie namen of initialen op de cover te laten graveren of zelfs te laten laseren in een leuk ontwerp. 

Formaat: 20 x 20

Aantal pagina's: 40

Materiaal: Linnen

Cover opties: Naamgravure of lasergravure

1/8

Basic - 170€

Stijlvol en simpel. De Basic collectie is een strak en simpel album van hoge kwaliteit met volledig vlakliggende pagina's. Kies voor een lederlook cover, linnen cover of een traditionele fotocover.

Formaat: 20 x 20

Aantal pagina's: 40

Materiaal: Linnen, lederlook, foto

Cover opties: Naamgravure

1/5
Foto album huwelijks Laurence en Pieter - Ontwerp door Sigrid Meulemans

© 2020 SIGRID MEULEMANS

  • Email
  • Instagram
  • Facenook