Een album laten maken

Nu dat je je prachtige foto's hebt ontvangen, is het tijd voor de 'finishing touch'. Met een album kunnen jullie je favoriete afbeeldingen altijd herbekijken samen met je vrienden en familie, of gewoon met z'n tweetjes met een kopje koffie erbij! Een betere 'stoefboek' bestaat er niet!

Hoe werkt het?

Voor ik kan beginnen met het ontwerpen van jullie album, heb ik eerst wat info nodig over de grootte en het materiaal. Ik heb enkele vragenlijsten opgesteld zodat jullie rustig alle opties kunnen overlopen en mij kunnen laten weten wat jullie willen. Wanneer jullie deze hebben ingevuld, kan ik een schatting maken van de prijs van jullie boek. Vervolgens stuur ik jullie een offerte door. 

De ontwerpfase

Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte, begin ik aan de lay-out. In het filmpje hieronder kan je zien hoe het album van Laurence en Pieter er uit ziet. Wanneer jullie lay-out klaar is, stuur ik jullie een eerste proefversie door. Deze mogen jullie 3 keer veranderen en goedkeuren. Wanneer jullie tevreden zijn, stuur ik het ontwerp naar de drukker. 

Levering

Gemiddeld duurt het rond de 3 weken voor het boek geleverd wordt. Albums worden standaard altijd eerst naar mij geleverd zodat ik ze kan nakijken op fouten of beschadigingen. Meestal zijn ze echter in orde en stuur ik je de dag zelf nog een berichtje dat je hem mag komen ophalen! Verzenden is uiteraard ook mogelijk tegen een meerprijs. 

Zo, dat was het. Als je er klaar voor bent, dan kan je hier beginnen met het ontwerpen van jou album!

Als er vragen of problemen zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren!