Een album laten maken

Nu dat je je prachtige foto's hebt ontvangen, is het tijd voor de 'finishing touch'. Met een album kunnen jullie je favoriete afbeeldingen altijd herbekijken samen met je vrienden en familie, of gewoon met z'n tweetjes met een kopje koffie erbij! Een betere 'stoefboek' bestaat er niet!

Hoe werkt het?

Het is zover! Jullie hebben jullie galerij ontvangen! Tijd om jullie favoriete foto's te kiezen. Een moeilijke opgave natuurlijk, dus neem hier gerust jullie tijd voor. Afhankelijk van jullie budget (zie album maker vragenlijst) mogen jullie 50 tot 120 foto's uitkiezen om in jullie album te plaatsen. Willen jullie er meer? Dat kan! Bespreek het even met mij en ik bekijk wat mogelijk is!

 

Je favoriete foto's uitkiezen doe je trouwens door in je fotogalerij op het hartje bij de foto te drukken. Deze verschijnt vervolgens in je map met favoriete foto's (het hart-symbooltje helemaal rechts vanboven aan je galerij).

Terwijl jullie op eigen tempo al jullie favoriete foto's uitkiezen, bekijken we samen ook al even hoe de buitenkant er zal uit zien. Voor ik kan beginnen met het ontwerpen van jullie album, heb ik namelijk eerst wat info nodig over de grootte en het materiaal van jullie album. Dit doen we tijdens een koffietje bij mij thuis, gezellig in een koffiebar of gewoon even online via facetime of zoom. 

Ik heb enkele vragenlijsten opgesteld zodat we samen gemakkelijker alle opties kunnen overlopen. We vullen samen even de lijst in terwijl ik jullie uitleg geef bij elke optie. Wanneer jullie deze hebben ingevuld, kan ik een schatting maken van de prijs van jullie boek. Vervolgens stuur ik jullie een offerte door. 

De ontwerpfase

Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte, begin ik aan de lay-out. In het filmpje hieronder kan je zien hoe het album van Laurence en Pieter er uit ziet. Hoewel elk album er natuurlijk telkens wat anders uit ziet, krijg je hier een idee van hoe ik ongeveer mijn lay-outs ontwerp.

Wanneer jullie lay-out klaar is, stuur ik jullie een eerste proefversie door. Deze mogen jullie 3 keer veranderen en goedkeuren. Wanneer jullie tevreden zijn, betalen jullie het album en stuur ik het ontwerp naar de drukker. 

Levering

Gemiddeld duurt het vervolgens ongeveer rond de 3 weken voor het boek geleverd wordt. Opgelet: Tijdens de feestdagen kan dit nog iets langer duren!

 

Albums worden standaard altijd eerst naar mij geleverd zodat ik ze kan nakijken op fouten of beschadigingen. Meestal zijn ze echter in orde en stuur ik je de dag zelf nog een berichtje dat je hem mag komen ophalen! Verzenden is uiteraard ook mogelijk tegen een meerprijs. 

Zo, dat was het. Als je er klaar voor bent, dan kan je hier beginnen met het ontwerpen van jou album!

Als er vragen of problemen zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren!